SKINTSUGI AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

A japánok több, mint 500 éve alkalmazzák a kintsugi művészetét, azaz a törött kerámia edények helyreállítását arany és ezüst gyantával. Abban hisznek, hogy ha valami töröttet így javítanak meg, akkor azzal létrehoznak valami erősebbet és szebbet.

Ez a filozófia inspirálta a SKINTSUGI megszületését, amely a bőr ápolásának és helyreállításának művészete. (skin=bőr )

Mitől különlegesek a SKINTSUGI dermokozmetikumok? Legújabb generációs, prémium aktív hatóanyagai kiemelkedően eredményesek, a receptúrák bőrgyógyászati minőségben készülnek.

A SKINTSUGI egyesíti a szépséget és a tudományt: a legfrissebb dermatológiai kutatási eredményeket és a világon vezető innovatív technológiát ötvözi a változatos textúrák és illatok kínálta különleges felhasználói élménnyel. Kutatás, technológia és a legfrissebb trendek, mind annak a célnak érdekében, hogy a bőrápolást művészi szintre emeljük.

A SKINTSUGI dermokozmetikum család minden bőrtípusra és bőrállapotra hatásos és gyengéd megoldást kínál.

Mi az a SKINTSUGI BEAUTY FLASH?

Hatékonyság+azonnali eredmény az elvárás a kozmetikai receptúrákkal szemben. A SKINTSUGI varázslatos arcápolási vonala, a Beauty Flash (azonnali hatású bőrszépítő megoldások) azért jött létre, hogy mindenkor, mindenhová magunkkal vihessük őket.
A 21. század legfrissebb bőrápolási trendje, hogy a kozmetikumainkat többféle módon tudjuk alkalmazni, így nincs szükség sok termékre, hanem csak egy pár, de valóban hatásosra.
Ezek a termékek a legkisebb női táskában vagy neszesszerben is elférnek, de akár egy zsebben is, hogy bármilyen szépség vészhelyzetben kéznél legyenek.
Multifunkcionálisak, mert tartóssá teszik a sminket, eltüntetik a ráncokat, nyugtatják a bőrt és megvédik a külső károsító tényezőktől, mint pl. a napsugárzás, vagy környezet szennyezés. Egy 4 az 1-ben bőrápoló hatásosabb és az eredményei tartósabbak, mint a hagyományos kozmetikumoknak.

A SKINTSUGI Beauty Flash család másik erőssége a legfrissebb tudományos eredményeket felhasználó receptúrák. Ezek a legújabb generációs termékek kiemelkedően magas hatóanyag koncentrációval és a legmodernebb előállítási technológiával készülnek. Mindezek hozzájárulnak a látható, gyors és hosszantartó eredményhez.

Napjainkban az életünk különösen gyors ritmust diktál. Bőrünket megviseli a stressz és az alváshiány, de szeretnénk, ha az ennek ellenére mindig friss és ragyogó lenne. A SKINTSUGI Beauty Flash nem varázslat, hanem a tudomány és a technológia találkozása praktikus termékekben. A SKINTSUGI kozmetikumok azonnali hatásúak, feszesítik a bőrt, visszaadják annak egészséges fényét, elfedik a ráncokat és a bőrhibákat. Bármilyen szépség vészhelyzetben bevethetőek, mert pillanatok alatt szépítenek, eltüntetik a fáradság és stressz látható jeleit.